Sobre l’autor

Un lloc per deixar la petja dels meus escrits poètics i prosaics. Sense cap pretensió de ser-ho a un nivell intel·lectual que la gent no pugui capir. Sols intento expressar els meus sentiments d’una manera digna.

Tinc pàgina d’autor a Goodreads amb el meu nom original.

També em trobaràs a “escrits de l’home fosc” del blogger.

I un resum de qui sóc, podria ser aquest:

Ferran d’Armengol i Galceran (Barcelona, 1959) Escriptor vocacional i exempleat de banca, realitzà cursos de literatura a l’escola de L’Ateneu Barcelonès.

Membre de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia “SCCFF”.

Un dels creadors del grup literari “Setze Petges”, amb qui ha publicat tres llibres, i actualment participa en el grup “Concili Fetiller” d’edicions SECC.

Membre de l’Associació de Relataires en Català (ARC), on ha publicat en obres conjuntes de l’associació.

Ha publicat amb OrcinyPress el 2015 en el llibre “Catalunya Mítica”, i el 2017-2018-2019 ho ha fet amb edicions SECC a “Bestiari”, “Monstruari” i en dos llibres del “Concili Fetiller” que són “Masmorres” i “Arcana”. També hi ha tres relats eròtics publicats a l’editorial “Neurosi”
També té relats publicats a la Revista de fantasia Catarsi, de la SCCFF i en la revista literària INÈDITS.

Totes aquestes publicacions són obres de diversos autors. En aquests moments està enllestint una primera novel·la i un recull de relats fantàstics.

Guanyador del premi BlaBla 2013 i finalista l’any 2014 dels concursos Catarsi-StarTrek, IV Concurs ARC a la Ràdio i el Neurosi de relats eròtics. Dos cops finalista dels premis ICTINEU de Ciència-ficció, fantasia i terror (2013 i 2015), en l’apartat de relat original en català, quedant en segon lloc les dues vegades. L’any 2016 va guanyar el Premi ADCONTE d’Igualada de microrelats. El 2017 guanyà el VIII premi de micro relats negres del Centre Cultural La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat. El 2018 va ser finalista en el V concurs de micro relats “Sant Joan Despí Escriu”. El 2019 ha quedat un dels guanyadors del I Concurs de microrelats El Vi Fa Sang, de l’Espluga de Francolí.

Tots els premis són microrelats, distància literària on cada cop se sent més a gust.

Publica en un bloc personal de blogger; Escrits de l’home fosc, i també a la pàgina literària Relats en català amb el nick “homefosc”, o “darkman” on darrerament se l’ha vist utilitzant el nom de “Galzeran”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s