Sobre l’autor

Un lloc per deixar la petja dels meus escrits poètics i prosaics. Sense cap pretensió de ser-ho a un nivell intel·lectual que la gent no pugui capir. Sols intento expressar els meus sentiments d’una manera digna.

Tinc pàgina d’autor a Goodreads amb el meu nom original.

També em trobaràs a “escrits de l’home fosc” del blogger.

I un resum de qui sóc, podria ser aquest:

Ferran d’Armengol i Galceran (Barcelona, 1959) Escriptor vocacional i ex empleat de banca, realitzà cursos de literatura a l’escola de L’Ateneu Barcelonès. Un dels creadors del grup literari “Setze Petges”, amb qui ha tret tres llibres. Ha publicat amb OrcinyPress i aquest 2017 ho ha fet amb edicions SECC.
Membre de l’Associació de Relataires en Català (ARC), on ha publicat en obres conjuntes de l’associació. Té relats publicats a la Revista de fantasia Catarsi, de la SCCFF i en la revista literària INÈDITS. Tres relats eròtics amb l’editorial Neurosi i també és col·laborador de la revista digital de cultura “Lo Cantich”.
Guanyador del premi BlaBla 2013 i finalista l’any 2014 dels concursos Catarsi-StarTrek, IV Concurs ARC a la Ràdio i el Neurosi de relats eròtics. Dos cops finalista dels premis ICTINEU de Ciència Ficció, fantasia i terror (2013 i 2015), en l’apartat de relat original en català, quedant en segon lloc les dues vegades. L’any 2016 va guanyar el Premi ADCONTE d’Igualada de microrelats .
Publica en un bloc personal de blogger; Escrits de l’home fosc, i també a la pàgina literària Relats en català amb el nick “homefosc”, o “darkman” i darrerament se l’ha vist utilitzant el nom de “Galzeran”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s