Sobre l’autor

Un lloc per deixar la petja dels meus escrits poètics i prosaics. Sense cap pretensió de ser-ho a un nivell intel·lectual que la gent no pugui capir. Sols intento expressar els meus sentiments d’una manera digna.

Tinc pàgina d’autor a Goodreads amb el meu nom original.

També em trobaràs a “escrits de l’home fosc” del blogger.

I un resum de qui sóc, podria ser aquest:

Ferran d’Armengol i Galceran (Barcelona, 1959) Escriptor vocacional que durant quaranta-tres anys va ser empleat de banca, ara ja retirat. Realitzà cursos de literatura a l’escola de L’Ateneu Barcelonès amb l’escriptor Isidre Grau i l’escriptora Maria Barbal, al tombat del segle vint/vint-i-un.

Membre del grup literari “Setze Petges”, sorgit de l’Ateneu Barcelonès, amb qui ha publicat tres llibres. Actualment és membre del grup literari de fantasia “Concili Fetiller” propiciat per edicions SECC.

Membre i col·laborador de la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia (SCCFF) que organitzen les trobades literàries anomenades “Ter-Cat” i un cop l’any la Convenció literària de fantasia en Català la “Cat-Con” (entre altres activitats).

Membre de l’Associació de Relataires en Català (ARC), on ha publicat en obres conjuntes de l’associació. Actualment dirigint el X Concurs ARC de microrelats.

Ha publicat amb OrcinyPress el 2015 en el llibre “Catalunya Mítica”, i el 2017-2018-2019 ho ha fet amb edicions SECC a “Bestiari”, “Monstruari” i en dos llibres del “Concili Fetiller” que són “Masmorres” i “Arcana”. També hi ha tres relats eròtics publicats a l’editorial “Neurosi”. També té relats publicats a la Revista de fantasia de la SCCFF, la CATARSI, i en la revista literària INÈDITS.

Totes aquestes publicacions són obres de diversos autors. En aquests moments està enllestint una primera novel·la i una nova participació en un recull de relats fantàstics que veurà la llum abans del Sant Jordi 2020.

Guanyador del premi BlaBla 2013 i finalista l’any 2014 dels concursos Catarsi-StarTrek, IV Concurs ARC a la Ràdio i el Neurosi de relats eròtics. Tres cops finalista dels premis ICTINEU de Ciència-ficció, fantasia i terror (2013, 2015 i 2019), en l’apartat de relat original en català, quedant en segon lloc dues vegades. L’any 2016 va guanyar el Premi ADCONTE d’Igualada de microrelats. El 2017 guanyà el VIII premi de micro relats negres del Centre Cultural La Bòbila de l’Hospitalet de Llobregat. El 2018 va ser finalista en el V concurs de micro relats “Sant Joan Despí Escriu”. El 2019 ha quedat un dels guanyadors del I Concurs de microrelats El Vi Fa Sang, de l’Espluga de Francolí.

Tots els premis són microrelats, distància literària on cada cop em sento més a gust.

Publica (o publicava) en un bloc personal de blogger; Escrits de l’home fosc, i també a la pàgina literària Relats en català amb el nick “homefosc”, o “darkman” on darrerament se l’ha vist utilitzant el nom de “Galzeran”.

Una resposta a “Sobre l’autor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s